AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Salar Ortaokulu

Salar Ortaokulu

Yavuz Selim Mahallesi Kerkük Caddesi Salar Kasabası / Afyonkarahisar
Vizyon
Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, sevgi, saygı ve hoşgörüyü ortak değer olarak içselleştirmiş, öz güven sahibi Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek
Misyon
Değerlerinin farkında olan ve değerlerine sahip çıkan, ahlaklı, öğrenmeyi ve ilerlemeyi kendisine temel ilke edinen, öz güven sahibi, geleceğe umutla bakabilen nesiller yetiştirmek.
Başarılar
İl seviyesinde yapılan futbol ve satranç turnuvaları ile resim yarışmaları ve sosyal sorumluluk projelerine katılımımız sürekli olup bu etkinliklerden öğrencilerimiz ödüllerle dönmektedir.
Saatler
Sabah 5 ders: 08.30-12.50 öğle tatili: 12.50-13.40 Öğleden sonra 2 ders: 13.50-15.25 Yetiştirme Kursları: Hatfaiçi kurslar saat 15.00´te başlayıp 16.30´da bitmektedir. Haftasonu ise sabah 08.30 başlangıç olmak üzere 5 ders yapılmaktadır.
Ulaşım
Salar Kasabası kooperatif dolmuşları ile her 15 dakikada Afyon-Salar geliş gidiş seferleri bulunmaktadır.
Yavuz Selim Mahallesi Kerkük Caddesi Salar Kasabası / Afyonkarahisar
İl merkezine 5 km
Futbol ve voleybol takımları ile bu alanlara ait kurslar.
Değerler Hareketi ile EKAP çalışmaları sürekli olarak devam etmektedir.