AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Salar Ortaokulu

Mrt

Çanakkale şehitlerine anma ve şehitler günü programımızı öğrencilerimizle beraber hazırladık.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün yıldönümünü öğrencilerimizle beraber kutladık.

Mrt

Afet acil durum eğitim ve tatbikatı. 6 Mart 2014 günü saat 11.55'te acil durum sireni çaldırılarak tatbikata başlandı.

Ock

Aylardır İsrail Zülmüne ve soykırıma uğrayan Gazze ve Filistin Halkına hem maddi hem manevi destek verebilmek adına kermes düzenledik.

Öğretmenler gününü kutladık.

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerimizle liseleri tanıtım gezisi yaptık.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında rahmetle andık

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılını coşkuyla kutladık...

Haz

Sekizinci sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet programı hazırladık. Programımızda aynı zamanda resim sergisi, teknoloji tasarı sergisi ve kermes de yapıldı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutladık.

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık.

Mrt

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen üzücü deprem felaketinden sonra mağdur olan depremzedelere faydalı olabilmek adına kermes düzenledik.

Mrt

Okul futbol takımımız FUTSAL turnuvalarında katıldığı ilk maçını kazandı.

Mrt

Yeşilay Haftası programını düzenledik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sivil Savunma Haftası kapsanımda deprem tatbikatı yaptık.